Dishonored-studio Arkane Lyon ja Bethesda Softworks julkaisivat 10 minuuttia tuoretta pelikuvaa tulevasta Deathloop-räiskinnästään. Videon voi katsastaa uutisen lopusta.

Deathloop on ensimmäisen persoonan toimintapeli, jossa aika on taipuva käsite. Pelaaja ottaa salamurhaaja Coltin roolin huomatakseen olevansa jumissa ikuisessa aikasilmukassa. Kuolemankierteestä ja laittomalta Blackfreedin saarelta paetakseen pelaajan on eliminoitava kahdeksan kohdetta. Murhat on saatettava päätökseen ennen päivän loppua tai tapahtuu pikakelausta ajassa taaksepäin. Ajan silmukoiminen mahdollistaa kuitenkin myös uusien lähestymistapojen testailun, joten päivästä murmelina on konkreettista hyötyä.

Uusi pelikuvatraileri esittelee tehtävän, jossa yritetään murhata yksi kahdeksasta kohteesta, Aleksis ”The Wolf” Dorsey. Huomiota saavat myös jotkin pelissä käytettävistä voimista, mukaan lukien toipuminen, jonka avulla aikaa voi kuoleman koittaessa kelata taaksepäin. Näin jokaista päivää ei tarvitse aloittaa alusta, vaan voi ryöstellä oman ruumiinsa ja jatkaa siitä mihin jäi.

Deathloop julkaistaan 14. syyskuuta PlayStation 5:llä ja pc:llä.

Lähde: PlayStationin blogi

Lisää luettavaa