Kunnianhimoisen Kingdom Come: Deliverancen uusi traileri lupaa keskiaikaa aidoimmillaan

Kingdom Come: Deliverancen uusi traileri tiivistää keskiajan kahteen minuuttiin. Miekkoja ja hevosia!

21.6.2015 08:06

Osittain joukkorahoitettu ensimmäisen persoonan roolipeli Kingdom Come: Deliverance alkaa muotoutua.

E3-messuilla Kingdom Comea esitellyt Warhorse Studios on julkaissut pelistään uuden trailerin, joka tiivistää sen suurimmat ominaisuudet pariminuuttiseksi myyntipuheeksi. Luvassa on realismia tavoitteleva keskiaikainen hiekkalaatikkokokemus, joka laittaa pelaajat huolehtimaan mahtipontisten seikkailujen lomassa muun muassa hyvin syömisestä ja nukkumisesta. 

Pelin varsinainen juonikaari tulee pohjautumaan aitoon eurooppalaiseen historiaan, ja Warhorse pyrkii tarinankerronnassaan monitahoisuuteen: yksittäisetkin tehtävät voi suorittaa monin eri tavoin. Päätehtävien ohella tarjolla on monenlaista iltapuhdetta alkemiasta varusteiden askarteluun, minkä kuvittelisi tulevan tarpeeseen lähitaistelupainotteisessa pelissä.

Kuten todentuntuiselta seikkailulta odottaisikin, ainakin trailerillaan CryEngine 3:lla pyörivä peli näyttää äärimmäisen hyvältä. Esimerkiksi The Witcher 3:n valtavaa avointa maailmaa piinanneet graafiset haasteet Kingdom Come pyrkii välttämään maltillisella, 16 neliökilometrin laajuisella kartalla, jonka on määrä tarjota pelaajalle vapautta uhraamatta suorituskykyä. 

Trailerin voi katsastaa kokonaisuudessaan alta.

Pc:lle, Macille, Linuxille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle julkaistavan Kingdom Come: Deliverancen on määrä valmistua vuoden 2016 puolivälissä. Pelin sen verkkosivuilta ennakkotilaavat pääsevät mukaan sen Early Access -ohjelmaan.

Lähde: Kingdom Come: Deliverance, PC Gamer

Lisää luettavaa