Kunnianhimoinen PS4-yksinoikeus Dreams lipuu viimein ensimmäisten pelaajien testiin

Luomispeli Dreams lipuu hiljalleen pelaajien käsiin.

18.12.2018 22:04

LittleBigPlanet-sarjan tehnyt Media Molecule alkaa olla valmis ujuttamaan uuden Dreams-luomispelinsä pelaajien kokeiltavaksi. Pelin suljetun betatestin on ilmoitettu käynnistyvän keskiviikkona 19. joulukuuta, mistä se laajenee isommalle yleisölle 8. päivä tammikuuta.

Ensimmäisenä Dreamsia pääsevät testaamaan Media Moleculen uutiskirjeen tilaajat. Tammikuussa kokeilu avataan aallottain pelaajille, jotka rekisteröityvät mukaan kyseisen kuun 4. päivä avautuvalla lomakkeella. Testailu jatkuu aina kuun 21. päivään asti.

Betaan luvataan mukaan kattava setti Dreamsin luomistyökaluja. Muutamia kehittäjien valmiiksi luotuja minipelejä on myös mukana kokeiltavissa. Eniten puutteita pitäisi löytyä Dreamsin sosiaalisista elementeistä, vaikkakin osa niistäkin on löydettävissä betan sisuksista.

Säästössä Media Molecule pitää yhä myös Dreamsin tarinatilaa sekä yhteistyönä onnistuvaa luomista. Siinä luotuja pelejä ja muita kokemuksia on mahdollista kuitenkin pelata paikallisen kaverin kanssa.

Läjäpäin muita yksityiskohtia löytää lähdelinkistä.

Varsinaista julkaisupäivää Dreamsille ei ole vielä vahvistettu, mutta betan myötä sekin varmasti alkaa hiljalleen jo konkretisoitumaan. Julkistuksen peli sai jo vuonna 2015, mitä ennen siitä tehtiin useita erilaisia teknologiaesittelyjä. Viime vuosina sen mahdollisuuksista on nähty myös paljon esittelyjä. Aiemmin syksyllä Media Molecule loi pelissä esimerkiksi uudelleen LittleBigPlanetin ensimmäisen kentän.

Lähde: Media Molecule

Lisää luettavaa