Bohemia Interactiven Arma 3 -sotilassimulaatio edustaa räiskintäpelien realistisempaa osastoa, mutta kovimmat fanit saattavat kaivata vielä vähän todenmukaisempaa sotakokemusta.

Arma 3:n ympärille onkin rakentunut sarjan aiempien pelien tapaan varsin vireä modiyhteisö. Nyt joukko merkittäviä modiosaajia on lyöttäytynyt yhteen kunnianhimoisessa Arma 3 -projektissa. Arma-pelaajille tutun ACE-modisarjan nimeä kantava ACE3 yhdistelee kolmen moditiimin osaamisen kehittääkseen yhtenäisen ja avoimen modijärjestelmän Arma 3:een.

ACE3:n ydintavoitteisiin kuuluvat mm. tuulen ja sään huomioiva edistyneempi ballistiikkamallinnus, verkkopelissä yhtenäisesti toimiva säämalli, erilaisia virittimiä tukeva räjähdejärjestelmä, pelattavuutta ja realismia painottava lääkintämalli sekä kehittynyt ohjusten hallinta- ja laserosoitusjärjestelmä. Modin lisätavoitteissa on lista hieman pienempiä realismia painottavia uudistuksia, kuten ammusten lipastaminen ja aseiden kuumenemisen sekä G-voimien realistinen mallintaminen.

Arma 3:n ACE3-modista voi lukea lisää Bohemia Interactiven keskustelualueella. Modin on määrä ilmestyä jakeluun vielä tämän kuun aikana.

Lähde: forums.bistudio.com

Lisää luettavaa