Kuninkuus saa nyt jäädä – Reigns: Beyond tekee meistä kaikista intergalaktisia rokkareita

Ensin oltiin kuninkaita ja kuningattaria. Nyt on aika johtaa omaa intergalaktista indierokkibändiä

13.10.2020 22:11

Äärimmilleen yksinkertaistettu monarkkisimulaattorisarja Reigns saa taas jatkoa, joskaan ei totutulla tavalla. Piakkoin Apple Arcade -palveluun luvattu Reigns: Beyond jättää taakseen keskiaikaisten kuningaskuntien hallitsemisen ja asettaa pelaajansa sen sijaan johtamaan omaa intergalaktista indierokkibändiä.

Uusi asetelma tarkoittaa muun muassa, että aikaa vietetään niin erilaisia klubikeikkoja suorittaen, bändijäseniä värväten kuin avaruuspiraatteja ja verokarhuja vältellen. Päätöksiä tehdään yhä vastaamalla joko positiivisesti tai negatiivisesti reiluun 1 400 tapahtumakorttiin ja tasapainottelemalla näin niin oman avaruusaluksen resurssien kuin sen jäsenten mielihalujen kanssa.

Reigns: Beyondin työstöstä vastaa yhä sarjan luonut pelitalo Nerial. Studio on ollut varsin kiireinen viime aikoina, sillä se on parhaillaan mukana myös Eläinten vallankumous -romaaniin pohjautuvan Orwell’s Animal Farmin ja korttikusetuspeli Card Sharkin tekemisessä.

Toistaiseksi Reigns: Beyondia ei ole vahvistettu muille alustoille. Ei olisi kuitenkaan epätodennäköistä, jos peli ajautuisi ajan myös myös vielä Android-laitteille ja Windows-koneille edeltäjiensä tavoin.

Lisää luettavaa