Kungfussa on voimaa – pc:llä ja PlayStationeilla kiitelty Sifu ylsi miljoonahitiksi

Menestystä on tullut niin lännessä kuin Kiinassakin.

3.3.2022 21:34

Haastavaa kungfutoimintaa helmikuun alusta alkaen tarjoillut Sifu on jatkanut tasaista menestystään. Pelin luonut ranskalaisstudio Sloclap on vahvistanut, että PS5:llä, PS4:llä ja pc:llä se on myynyt noin kolmen viikon aikana yhteensä yli miljoona kappaletta.

Viikossa pelin tiedettiin vetäneen puoleensa 500 000 pelaajaa. Tuolloin varsinkin Kiinassa pelin kerrottiin niittäneen menestystä. Viimeisimpänä kehittäjät ovat kuvailleet, että Pohjois-Amerikan ulkopuolella suurin osa pelin myynneistä on tullut juurikin Kiinasta.

Muina tilastoina Sloclap on kertonut, että Sifua on pelattu tähän asti reilun 10 miljoonan tunnin edestä. Yli 150 000 pelaajan kerrotaan piesseen tähän asti pelin pääpahis Yangin, kun taas noin 45 prosenttia pelaajista on onnistunut läpäisemään pelin toisen kentän.

Menestystä on juhlistettu tuoreella trailerilla, jossa hehkutetaan myös Sifun saamilla arvosteluilla. Tuore päivitys on sekin saanut julkaisunsa, joka tuo mukanaan esimerkiksi kameraviilauksia ja kevyen helpotuksen pyhättöpalkintojen tallentamiseen. Yksityiskohtaisen listan muutoksista löytää pelin kotisivuilta.

Lähde: Sloclap

Lisää luettavaa