Dark Souls on vaikea peli, mutta se ei estänyt Twitch-käyttäjä Bearzlya lisäämästä jälleen hieman ylimääräistä haastetta suoritukseensa.

Bearzly tunnetaan aikaisemmista viritelmistään, joissa hän on käyttänyt mm. Guitar Heron kitaraohjainta ja Rock Band -rumpusettiä Dark Soulsin läpäisemisessä. Nyt Bearzly on toteuttanut ehkä erikoisimman haasteensa pelaamalla Dark Soulsin läpi GameCube-peli Donkey Kongan bongorumpuohjaimen avulla.

Koska ohjaimessa on käytännössä vain kuusi painiketta, joutui Bearzly tekemään luovia ratkaisuja ohjausmenetelmän sovittamisessa Dark Soulsin varalle. Painamalla samanaikaisesti molempien rumpujen etu- tai takaosia ohjaimen toiminnot muuttuivat, minkä ansiosta hänen käytössään oli yhteensä 18 painiketta.

Bearzlyn mukaan Dark Soulsin läpäiseminen bongorummuilla vei vain vajaat viisi ja puoli tuntia. Kuolemia kyseisessä ajassa ehti karttua kaikkiaaan 57 kappaletta. Koko suoritus on nähtävissä Bearzlyn Twitch-kanavalla, mutta myös oheinen YouTube-video antaa osviittaa viritelmän haastavuudesta.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa