Kulttiroolipelisarja palaa Eurooppaan kahden marginaalipelin seurassa

NIS America heittää länteen jälleen joukon japanilaisia roolipelejä, joiden joukosta löytyy muun muassa uusin Disgaea.

23.2.2013 15:56

Nippon Ichi Softwaren amerikkalainen osasto jatkaa länsimaiden kyllästämistä astetta pienemmän luokan japanilaisilla roolipeleillä. Yhtiö on ilmoittanut, että vuoden 2013 aikana se on tuomassa Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan niin Disgaea Dimension 2: A Brighter Darknessin, Time and Eternityn kuin myös The Guided Fate Paradoxin PlayStation 3:lle.

Teoksista tutuin monille lienee tuorein Disgaea, joka onkin sarjassaan varsinaisesti jo viides uusi strategiaroolipeli. Peli tarjoaa poikkeuksellisesti suoraa jatkoa ensimmäiselle Disgaea-pelille sarjan kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi ja päästä pelaajat näin jälleen seuraamaan Laharlin, Flonnen ja Etnan seikkailuja.

Muista peleistä The Guided Fate Paradox muistuttaa erityisesti ulkoasultaan hieman Disgaea-sarjaa, mutta tuo mukaan kuitenkin myös niin sanottuja roguelike-elementtejä, kuten satunnaisesti rakentuvia luolastoja. Astetta suoraviivaisempaa roolipelitoimintaa tarjoaa puolestaan Time and Eternity, joka nousee massasta esiin erityisesti cel-animoiduilla hahmoillaan.

Ensimmäisenä pelaajat voivat odottaa pääsevänsä käsiksi Time and Eternityyn, joka on tarkoitus nähdä kesällä. Muut kolmikosta pitäisi saada ulos syksyn aikana.

Linkki Disgaea-traileriin

Linkki The Guided Fate Paradox -videoon

Linkki Time and Eternity -videoon

Lähde: IGN

Lisää luettavaa