Kulttimaineisen pahissimun maailmanvalloitus lähenee – Evil Genius 2 sai uutta pelikuvaa kehittäjien kommenteilla höystettynä

Tuore kehittäjävideo alustaa Evil Genius 2:n marraskuun 30. päivän julkaisua.

10.2.2021 11:00

Evil Genius 2: World Domination -kehittäjä Rebellion julkaisi kymmenen minuuttia tuoretta pelikuvaa, joka saadaan nauttia studion kommenttiraidan kera.

Uusi kehittäjävideo alustaa Evil Genius 2:n marraskuun 30. päivän julkaisua. Tuottaja Ash Tregay ja pääsuunnittelija Rich Edwards kertovat kulttiklassikon jatko-osan ydinominaisuuksista tutoriaalia pelatessaan. Video on mainio johdatus pahissimulaattorin maailmaan niille, jotka vasta tekevät tuttavuutta Rebellionin nimikkeen kanssa. Kokeneemmat pelaajat pääsevät muistelemaan, mitä kaikkea tuomiopäivän tuojana oleminen vaatikaan. 

Evil Geniusin jatko-osa säilyttää edeltäjänsä humoristisen luonteen ja tutun retrotyylin. Se kuitenkin esittelee muun muassa niin uusia roistoja ja kätyrejä kuin huonetyyppejä ja ansojakin. Kehittäjät korostavat myös, että Evil Genius 2: World Domination on kerronnallinen peli, jolla on hyvin selkeä alku ja loppu. Pelaaja joko päätyy hallitsemaan maailmaa mahtavana rikollisnerona tai kuolee sitä urheasti yrittäessään.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa