Kulttiklassikko The Thing päivitetään nykyaikaan

John Carpenterin kauhuleffaan perustuva toimintaseikkailu saa remasteroidun version.

9.6.2024 12:14

Peliremasterointien erikoistalo Nightdive Studios on paljastanut seuraavan projektinsa.

Lukuisista vastaavista projekteistaan tunnettu studio tarttuu seuraavaksi The Thingin pariin. John Carpenterin samannimiseen elokuvaan perustuva The Thing julkaistiin alun perin vuonna 2002 ja uuden version kerrotaan päivittävän pelin etenkin visuaalisesti nykypelaajille sopivampaan muotoon.

Selviytymiskauhuelementtejä ja tiimivetoista räiskintää yhdistävän The Thingin remasteroitu painos sisältää tukun uudistuksia. Pelin kerrotaan saavan päivitetyn valaistuksen ja varjostuksen, reunanpehmennyksen, tuen 4K-resoluutiolle sekä 144 FPS -ruudunpäivitykselle. Nightdive kertoo myös tuovansa peliin parannellut hahmomallit, tekstuurit ja ympäristöt.

Pelillisesti ja tarinallisesti kyseessä on alkuperäiselle The Thing -pelille uskollinen versio, vaikka uuden painoksen kerrotaan saavan myös pelikokemusta parantavia päivityksiä. Pelaajat lähtevät siis tutkimaan Etelämantereelle sijoittuvan vartioaseman tapahtumia elokuvan jälkimainingeissa. Toiminnan lisäksi pelaajien on huolehdittava joukkonsa psykologisesta tilasta selvitäkseen hengissä pelin haasteista.


The Thing Remasteredin julkaisuajankohtaa ei ole vielä paljastettu.

Lähde: Nightdive Studios

Lisää luettavaa