Kulttikehittäjältä eivät työt lopu – uutuuspeli The Good Life sai pelaajien tuen

Kulttikehittäjä Sweryn uusi peli The Good Life onnistui joukkorahoituskampanjassaan toisella yrittämällä.

5.5.2018 00:01

Deadly Premonition -luoja Hidetaka ”Swery” Suehiron uusi peli The Good Life vaikuttaisi matkaavan vielä vaikeuksien kautta voittoon. Vaikka pelin viimevuotinen joukkorahoituskampanja jäi Fig-palvelussa vajaaksi, on se nyt Kickstarterissa onnistunut pääsemään tavoitteeseensa.

Kaiken kaikkiaan peli onnistui kokoamaan kasaan noin 718 000 dollaria tavoittelemastaan noin 624 000 taalan potista. Ero viimevuotiseen satsiin ei ole tosin mikään suuri. Figin kautta pelille tavoiteltiin aikoinaan 1,5 miljoonan dollarin pottia, mistä se ehti käärimään haltuunsa vajaat 683 000.

Sweryn uudessa White Owls -studiossa tehtävä peli on ilmeisesti nyt kuitenkin tapahtumassa. Tavoitteena kehittäjillä on saada peli ulos heinä-syyskuun paikkeilla pc:lle ja PlayStation 4.lle.

Sweryn lisäksi peliä on kehittämässä muun muassa Panzer Dragoon -luoja Yukio Futatsugi ja Rez-taitelija Noboru Hotta. The Good Life kertoo erikoislaatuiseen brittikylään jumiutuneesta newyorkilaisesta valokuvaajasta, joka erilaisia työtehtäviä tekemällä yrittää saada maksettua mittavan velkansa ja palata näin kotiin. Hommaa vaikeuttaa kylää varjostava murha sekä sen asukkaiden taipumus muuttua kerran kuussa eläimiksi.

Ohessa muutama pelin viimeisimmistä videoista.

Lisää luettavaa