Kulttikauhu palaa! Tältä näyttää seuraava Project Zero

Wii U:lle yksinoikeudella saapuva viides Project Zero on saanut trailerin, joka näyttäisi sisältävän jo ihan pelikuvaakin.

17.7.2014 14:01

Tecmo ja Nintendo ovat julkaisseet ensimmäisen trailerin viidennestä virallisesta Project Zero -pelistä. Yksinoikeudella Wii U:lle saatavasta kauhuseikkailusta on saatu näin ollen jo nähtäville hieman pelikuvaa, joka ei ikävä kyllä avaa vielä juurikaan uutukaisen mekaniikkoja.

Traileri paljastaa, että viides Project Zero julkaistaan Japanissa 27. syyskuuta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, nähdäänkö peliä alkuunkaan lännessä.

Uusin Project Zero julkistettiin virallisesti viime huhtikuussa. Kyseessä on ensimmäinen sarjan osa, joka on rakennettu sen jälkeen, kun Nintendo haali haltuunsa merkittävän osan pelisarjan oikeuksista. Pelin saapuminen yksinoikeudella Wii U:lle ei siis enää nykyisellään juurikaan yllätä.

Omisti Nintendo kuitenkin sarjan tai ei, voi Wii U olla mitä oivallisin alusta uudelle Project Zero -pelille. Sarja tunnetaan kauhuelämyksistä, jossa yliluonnollista pahaa ei karkota maailmasta rynkyt paukkuen, vaan valokuvia ottaen. Wii U:n näytöllinen GamePad-ohjain voi siis hyvinkin tuoda uusia ulottuvuuksia pelisarjan kokemiseen.

Uuden Project Zero -pelin ohella Tecmon on tiedetty työstävän parhaillaan sarjasta myös elokuvaa, kirjaa ja sarjakuvaa

Lisää luettavaa