Kuka pääseekään pukille tänä iltana? Ilmainen bilepeli Bum Rush tuo yhteen deittailua ja ajopelaamista

Ajopelaaminen käy kuumaksi ilmaisessa Bum Rush -bilepelissä, jossa joukko opiskelijoista kisaa siitä, kuka pääseekään tänä iltana pukille.

6.7.2016 22:49

Uusi ilmaiseksi ladattavissa oleva pikkupeli Bum Rush on saanut julkaisunsa tällä viikolla. Maksimissaan kahdeksan pelaajan koettavaksi suunniteltu bilekokemus kehitettiin alunperin näytille New Yorkissa viime vuonna järjestettyä No Quarter -pelitapahtumaa varten, mutta nyt sen voi kuka tahansa käydä nappaamassa pc:lleen suoraan itch.io-sivuston kautta.

Bum Rush on periaatteessa luokiteltavissa ajopeliksi, mutta se ei ole sellainen aivan siitä tavanomaisimmasta päästä. Keskiössä pelissä nähdään nimittäin joukko korkeakouluopiskelijoita, jotka sattuvat saamaan samanaikaisesti kuuman tekstiviestin kumppaneiltaan. Ongelmalliseksi tilanteen tekee vain se, että opiskelijajoukko sattuu asumaan keskenään hyvinkin ahtaassa kimppakämpässä, jossa kerrallaan aina vain yksi pariskunta mahtuu viettämään laatuaikaa keskenään. Tekstiviestien saaminen käynnistääkin opiskelijoiden keskuudessa välittömästi kiivaan kilpa-ajon siitä, kuka ehtiikään viedä partnerinsa ensimmäisenä pakollisille treffeille ja siitä lopulta takaisin kämpille illan höyläämissessioita varten.

Kaiken kaikkiaan Bum Rush koostuu yhdeksästä eri kaupunkiradasta, joilla pelaajat pääsevät kisaamaan äärimmäisestä palkinnosta. Hauskimmillaan pelin luvataan olevan juurikin kahdeksalla pelaajalla, mutta löytyypä siitä myös kolme kenttää, jotka on nimenomaan suunniteltu korkeintaan neljää pelaajaa varten.

Bum Rushin on kyhännyt kasaan nelihenkinen tiimi. Kehittäjä joukkoon lukeutuvat niin suunnittelija-ohjelmoija Nina Freeman, ohjelmoija Emmet Butler, taiteilija Diego Garcia ja muusikko Max Coburn. Porukasta muun muassa Freeman ja Emmet ovat aiemmin tehneet yhteistyötä viime vuonna julkaistun omaelämänkerrallisen Cibele-seikkailupelin parissa.

Ohessa näyte Bum Rushin tarjonnasta gif-kuvina.

Lisää luettavaa