Square Enix on julkaissut kokonaan uuden trailerin jo parin vuoden ikäisestä Sleeping Dogs -pelistään. Uusin video käsittelee tietenkin lokakuun 10. päivä julkaistavaa pelin Definitive Edition -versiota, joka päivittää Hongkongin alamaailmasta kertovan seikkailun aiempaa parempaan kuosiin PlayStation 4:ää, Xbox Onea ja pc:tä varten.

Trailerissa esille nostetaan erityisesti muutamia yksityiskohtia, joita Sleeping Dogsiin on lisätty päivityksen myötä. Definitive Editionissa pelimaailman pitäisi tietysti näyttää nyt aiempaa aina vain upeammalta, mutta lisäksi myös pelimaailman eloisuuteen on panostettu. Uudessa versiossa Hongkongin kaduilla pitäisi marssia nimittäin aiempaa enemmän ihmisiä.

Luonnollisesti ulkoisten parannusten ohella Definitive Edition on lisäksi pakattu sisältämään kaikki Sleeping Dogsiin aiemmin julkaistut lisäsisältöpaketit. Jo oletuksena Definitive Edition sisältää siis niin joukon ylimääräisiä ajoneuvoja kuin myös läjäpäin uutta tarinapuuhasteltavaa, jotka on täytynyt ostaa aiemmin pelin perusversioon erikseen.

Lisää luettavaa