Kuinka mysteerisyys sujuu räiskintäkonkareilta? Syksyllä se selviää

The Vanishing of Ethan Carter laajentaa mysteereihin luottavien seikkailupelien tarjontaa syyskuussa.

22.8.2014 01:09

Puolalaispelitalo The Astronauts valmistautuu julkaisemaan ensimmäisen pelinsä syyskuun 25. päivä. Tuolloin pc-pelaajat voivat ottaa käsittelyynsä The Vanishing of Ethan Carterin, joka on ensi vuonna tupsahtamassa myös PlayStation 4:lle.

The Astronautsin takaa löytyy kolme kokenutta pelinkehittäjää, jotka aikoinaan olivat perustamassa myös Bulletstormista, Painkillerista ja Gears of Wars: Judgmentista tunnettua People Can Flyta. The Vanishing of Ethan Carter on kuitenkin aivan jotain muuta, kuin mitä herrojen historian perusteella voisi odottaa, sillä peli nojaa vahvasti tutkiskeluun ja mysteereihin.

The Vanishing of Ethan Carterissa ohjaksiin saadaan yliluonnollisia kykyjä omaava yksityisetsivä Paul Prospero, joka päätyy tutkimaan eriskummallista murhatapausta saatuaan huolestuttavan kirjeen pojalta nimetä Ethan Carter. Kuten odottaa saattaa, luottaa seikkailu pelillisiltä ideoiltaan erityisesti pulmanratkotaan. Kehittäjät kuitenkin myös korostavat, että ennen kaikkea he ovat halunneet keskittyä teoksessaan hahmoihin ja tunnelmaan.

Pikaisen katsauksen tulevasta saa oheisesta tuoreesta kommenttivideosta.

Lähde: EthanCarterGame.com

Lisää luettavaa