Kuinka käy uudelle skeittiverkkopelille? Kokeile Decksplashia ilmaiseksi ensi viikolla tai hylkää se kuolemaan

Bossa Studios on tekemässä mielenkiintoista markkinointitempausta uuden Decksplash-pelinsä kanssa: jos se ei saa ilmaisviikolla tarpeeksi pelaajia, lopetetaan sen kehitys.

29.10.2017 20:11

Surgeon Simulatorin tehnyt Bossa Studios on tarjoamassa ensi viikolla mahdollisuutta pelata sen tulevaa Decksplash-peliä ilmaiseksi. Pelaaminen onnistuu aikavälillä 2.-10. marraskuuta, kunhan hallusta löytyy vain Steam-tunnukset.

Decksplashin tulevaisuuden kannalta ilmainen testijakso on näillä näkymin muodostumassa merkittäväksi, sillä kerätyn ilmaisyleisön perusteella Bossa on päättämässä, jatkaako se pelinkehittämistä early access -tuotteena vai jättääkö se julkaisematta koko pelin. Jotta early access -julkaisutapahtuisi, täytyy pelin kerätä viikon aikana ainakin 100 000 pelaajaa.

– Olemme Bossalla nähneet turhan monen moninpelin saavan julkaisun ilman tarpeeksi isoa yhteisöä, joka tukisi sitä ja estäisi pelikokemusta olemasta pettymys. Kuolleet palvelimet, kehitystuen puute ja hupeneva yhteisö ei kuulosta meistä hauskalta, joten yritämme tehdä asiat eri tavalla, Bossa Studiosilla kerrotaan.

Noin vuoden ajan kehitetty Decksplash on tiimipohjaisen moninpelin muotoon sovitettu rullalautailupeli, jossa temppuja tekemällä tarkoituksena olisi valloittaa pelialueita oman tiimin haltuun. Käytännössä se onkin siis hieman kuin Tony Hawk’s Pro Skater -sarjasta tunnettu Graffiti-tila, johon on tujautettu mukaan annos Nintendon Splatoon-räiskintää.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa