Kuinka Harry Potter -näyttelijä Tom Feltonilta sujuu Hogwarts Legacy? Katso Luihuis-teemainen pelivideo

Näyttelijä pääsi palaamaan Tylypahkaan uutuuspelin siivittämänä.

11.5.2023 18:00

Brittiläinen näyttelijä Tom Felton on juurruttanut itsensä popkulttuurin ikoniksi esitettyään Draco Malfoy -velhoa Harry Potter -elokuvissa. Nyt hän pääsi myös testaamaan taitojaan tämän vuoden hittipeli Hogwarts Legacyn parissa.

Noin kymmenen minuutin mittaisella pelivideolla Felton suuntaa takaisin Tylypahkan velhojen ja noitien kouluun suorittamaan Sebastian Sallow -hahmon tarinakaareen liittyviä tehtäviä. Feltonin Potter-hahmo edusti niin ikään Luihuisen tupaa, joten näyttelijä onkin innoissaan mahdollisuudesta kokea taikamaailma tästä uudesta perspektiivistä.

Lajitteluhattu laittaa hänet jälleen Luihuiseen ja peli pääsee alkamaan. Felton nähdään esimerkiksi tutkiskelemassa tupansa oleskeluhuonetta ja koulun käytäviä. Hän kuvailee pelikokemustaan kuin kotiinpaluuksi, mutta huomauttaa maailman silti tuntuvan tuoreen uudelta.

Hogwarts Legacy julkaistiin helmikuussa PlayStation 5 ja Xbox Series -konsoleille sekä pc:lle ja viime viikolla myös PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille. Nintendo Switch julkaisu siintää vielä edessä heinäkuussa. Peli on alkuvuoden suurin hitti ja se ylittikin jo miljardin dollarin myyntitulot maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Katso Feltonin pelivideo kokonaisuudessaan alta. Mikäli peli on itsellä vielä pelaamatta, spoilereita kannattaa varoa 3:30 aikamerkin kohdilla eteenpäin.

 

Lisää luettavaa