Metal Gear Solid V: Ground Zeroesin uuden sukupolven version hintaa pudotetaan. Ensi kuun lopulla ilmestyvän hiiviskelypelin fyysiset PlayStation 4- ja Xbox One -versiot saapuvat kauppojen hyllyille 10 euroa aiottua halvemman hintalapun kera.

Pelin fyysiset PS4- ja Xbox One -versiot ovat nyt määritetty 29,90 euron hintaisiksi, kun alkuperäinen uuden sukupolven hinta oli 39,90 euroa. Uusi hinta on identtinen uuden sukupolven digiversioiden ja fyysisten PlayStation 3- ja Xbox 360 -versioiden kanssa.

Vanhan sukupolven versio irtoaa digilatauksena 19,90 eurolla.

Alennus on erittäin todennäköisesti seurausta suuresta kritiikkiaallosta, joka syntyi Game Informer -lehden ennakkotestistä. Sen mukaan pelin voi läpäistä alle kahdessa tunnissa, mutta tuoreemmat ennakkotestit kertovat pelistä löytyvän pelattavaa huomattavasti enemmänkin. Tämä ei kuitenkaan hiljentänyt kritiikkiä.

Aiempaa huomattavasti avoinaisempaan maailmaan sijoittuva Metal Gear Solid V: Ground Zeroes julkaistaan 20. maaliskuuta. Se on lyhyempi peli, joka aloittaa hamassa tulevaisuudessa ilmestyvän Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -tarinakokonaisuuden.

Snaken äänenä kuullaan ensimmäistä kertaa 24-tähti Kiefer Sutherland.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa