Kritisoidun The Order: 1886:n kehittäjä nöyränä: ”Paremmin ensi kerralla”

Ready at Dawn -studion The Order: 1886 ei miellyttänyt kaikkia, mutta virheistä on opittu.

23.12.2015 12:24

Mielipiteitä jakaneen The Order: 1886 kehittäjät ottavat oppia virheistään.

Vaikka helmikuussa ilmestynyttä PlayStation 4 -yksinoikeuspeliä kehuttiin paljon kiillotetun ulkonäkönsä puolesta, silmänruokaa ei riittänyt kuin noin kymmeneksi tunniksi, ja pelaaminen itsessään oli hyvin välianimaatiopainotteista. Peli keräsi myös kiitosta, mutta toiminnallisempaa tarinankerrontaa suosivat kriitikot antoivat teoksen kuulla kunniansa.

Tiedossa on jo, että Ready at Dawn on jo siirtynyt tulevien projektiensa pariin, mutta studion perustajajäsen Andrea Pessino on nyt luonut Twitterissä viimeisen katseen kevään koitoksiin. Vaikuttavan kuntosalivideon palveluun ladannut Pessino sai hyväntahtoiselta The Order -fanilta neuvon pullistella muskeleitaan ilkeille kriitikoille, mutta mies tyrmäsi ajatuksen alkuunsa.

– Se tuskin olisi muuttanut asioita juurikaan, Pessino totesi fanilleen.

Vaikka mies ilmeisesti tiedostaa julkaisussa olleen yhtä sun toista korjattavaa, Ready at Dawn ei ole jäänyt tuleen makaamaan. Pessinon mukaan studion filosofia tulevaisuutta ajatellen on yksinkertainen.

– Meidän täytyy vain tehdä parempi peli ensi kerralla, ja niin tulemmekin tekemään, mies tiivisti.

Ready at Dawnin konkreettisista tulevaisuudensuunnitelmista ei vielä tiedetä juuri mitään, mutta Pessinon mukaan studio työskentelee useamman jännittävän pelin parissa.

Lähde: Andrea Pessino (1, 2), WFFCtech

Lisää luettavaa