Kriitikoiden kiittämän Beyond Good & Evilin jatko-osa vahvistettiin jälleen

Ubisoft on viimeinkin vahvistanut virallisesti Beyond Good & Evil -toimintaseikkailun jatko-osan olevan kehitteillä.

1.8.2014 05:00

Ubisoft on vahvistanut virallisesti työstävänsä jatkoa Beyond Good & Evil -klassikkoseikkailulle.

PS2-aikakauden toimintaseikkailun jatko-osa on putkahdellut aika ajoin pintaan vuodesta 2008 saakka, mutta Beyond Good & Evil 2:n kehitystyöstä on saatu julkisuuteen vain vähän virallista tietoa. Nyt saatu vahvistus Beyond Good & Evil -jatko-osan kehitystyölle lipsautettiin kuin vaivihkaa Ubisoftin tiedottaessa pelin suunnittelija Michel Ancelin uusista projekteista.

Myös Rayman-pelisarjan luojana tunnetun Ancelin kerrottiin perustaneen uuden 13-henkisen pelistudion Montpellieriin, jossa sijaitsee myös Ancelin toisena työpaikkana toimiva Ubisoft Montpellier -studio. Ancelin ja Ubisoft Montpellierin vahvistettiinkin Ubisoftin lausunnossa työstävän jatko-osaa vuonna 2003 ilmestyneelle Beyond Good & Evilille.

Ubisoft on lupaillut lisätietoja Beyond Good & Evilin jatko-osasta kehitystyön edistyessä, mutta projektin kuvaillaan rakentavan alkuperäisen pelin perusidean päälle jotain tavanomaista jatko-osaa suurempaa. Kehittäjien kerrotaan hyödyntävän uuden sukupolven teknologiaa yllättävän, innovatiivisen ja poikkeuksellisen pelin toteuttamiseksi.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa