Kourallinen japanilaisia kulttipelejä matkaa kohti Steamia

Julkaisija XSEEDin toimesta Steam-käyttäjät pääsevät vielä ensi vuonna käsiksi niin Little King's Storyyn, Senran Kaguraan kuin myös Xanadu Nextiinkin.

18.10.2015 02:03

Yhdysvaltalainen pelijulkaisija XSEED on kääntämässä jälleen pari kappaletta kulttimaineesta nauttivia japanilaisia pelejä Steamiin. Tuotokset ovat alkujaan Wiillä tavattu strategiaa ja roolipeluuta yhdistävä Little King’s Story sekä PlayStation Vitalle alkujaan saatavilla ollut toimintamätkintä Senran Kagura: Shinovi Versus.

Peleistä Little King’s Story on saapumassa Steamiin ensi vuoden keväällä ja Senran Kagura puolestaan ensi kesänä.. Tämä on ensimmäinen kerta, kun sekä Little King’s Story että Senran Kagura -sarja on saatu pc:lle.

Tulevan kevään XSEED on tuomassa Steamiin lisäksi myös roolipeli Xanadu Nextin. 30-vuotiaan Dragon Slayer II: Xanadun henkinen seuraaja on aiemmin ollut saatavilla pc:lle vain Japanissa, jossa se julkaisunsa peräti kymmenen vuotta sitten. Länteen asti pelistä on saatu aiemmin virallinen versio vain niinkin erikoiselle alustalle kuin Nokian N-Gagelle.

Lähde: XSEED

Lisää luettavaa