Kourallinen Blizzardin klassikkopelejä saapui ilmaisjakeluun

Blizzard tarjoaa pc-pelaajille mahdollisuuden käydä nappaamassa vanhoja 90-luvun alun pelejään ilmaiseksi. Tarjolla on niin The Lost Vikingsia, Blackthornea kuin myös Rock N' Roll Racingiakin.

4.5.2014 22:45

Warcrafteistaan ja Diabloistaan nykyisin paremmin tunnettu Blizzard Entertainment on tarjoamassa ilmaisen pääsyn kolmeen sen 90-luvun alussa kehittämään peliinsä. Suuntaamalla Battle.net-palvelun kotisivuille voi itselleen käydä lataamassa niin sekä The Lost Vikingsin, Rock N’ Roll Racingin että myös Blackthornen nykykoneilla toimivassa kuosissa.

Yhdenkään ladatun pelin pelaaminen ei vaadi Battle.net-sovelluksen käyttämistä. Peleistä Blackthorne toimitetaan asennustiedostona, kun taas sekä The Lost Vikings että Rock N’ Roll Racing pyörivät niiden mukana tulevilla emulaattoreilla. Pelisivusto Gamasutra on tosin raportoinut, että Blizzardin jakama Rock N’ Roll Racing ei vastaa sisällöltään aivan pelin alkuperäistä kokoversiota.

Kirjoitushetkellä pelien lataaminen ei jostain syystä näytä onnistuvan Battle.netin eurooppalaisten sivujen kautta. Kirjautumalla palveluun kuitenkin osoitteesta us.battle.net pääsee Account Management -valikon kautta Download Game Clients -osioon, josta pelit voi noutaa.

Windowsien ohella peleistä Blackthorne on ladattavissa myös Mac-koneille.

Lähde: Gamasutra

Lisää luettavaa