Kotkalainen avioparitiimi Kiemura julkaisi uutuuspeli Jippo! Streetin

Uusi suomalaispeli Jippo! Street on aloittanut mobiilivalloituksen.

7.7.2017 23:30

Applen App Storeen on rantautunut uusi ilmaiseksi ladattava peli kotkalaiselta Kiemura-tiimiltä. Jyri ja Piia Kilpeläisen firma on nyt viimeisimpänä luonut mobiilipeli Jippo! Streetin, jonka on määrä olla ensimmäinen osa kokonaista uutta Jippo!-pelien sarjaa.

Jippo! Streetissa tarkoituksena on pystyttää joukko rakennuksia mahdollisimman nopeassa tahdissa. Rakentelu tapahtuu yhdistelemällä nopilta näyttäviä rakennusosia niin, että niiden silmäluvut vastaavat toisiaan. Aina ajoittain vastaan voi tulla myös erilaisia erikoispalikoita, ja pääseepä pistemääriinsä vaikuttamaan myös uusia rakennuksia hommaamalla ja tasoaan nostamalla.

Erikoisempana ominaisuutena Jippo! Street käyttää hydykseen Applen ReplayKit-ominaisuutta, jolla peliä voi suoratoistaa muoden nähtäväksi pelkän iPhonen voimin. Ulkoasussaan peli käyttää hyödykseen vuorostaan vokseligrafiikkaa, jonka väripaletti on kuitenkin samalla saanut innoituksen Segan Master System -peleistä.

Kiemuran aiempiin tuotoksiin lukeutuvat kaahailupeli Hovercrash ja tasovierintäpeli Tiltagon. Kyseiset tuotokset on aiemmin nähty myös Androidilla, joten mahdollisesti Jippo! Street on sekin tekemässä vielä vastaavanlaisen loikkauksen.

Lähde: Kiemura

Lisää luettavaa