Ilmaiselle ja kotimaiselle Trials Frontierille innokas alku maailmalla

RedLynxin mobiilipeli Trials Frontier ei ole mennyt ohi maaimalla, vaan latauksia on jo tehty miljoonittain.

18.4.2014 18:21

Suomalaisen Trials-hittisarjan mobiilipelien joukkoon sovittanut Trials Frontier on herättänyt uteliaisuutta maailmalla. Ubisoftin mukaan peliä on ladattu maailmalla nyt yli kuusi miljoonaa kappaletta asettaen sen näin Applen App Storessa ladatuimpien ilmaissovellusten listan kärkeen 75 eri maassa.

Suomessa Trials Frontieria on voinut pelailla iOS-laitteilla jo useamman viikon, mutta varsinaisesti maailmanlaajuisesti peli julkaistiin huhtikuun 10. päivä. Viikon sisällä saatu varsin lupaava latauslukema onkin varsin oivallinen saavutus kehittäjä RedLynxille. Ubisoftin mukaan yhtään sen aiemmin maailmaan tuuppaamaa mobiilipeliä ei ole latailtu vastaavalla tahdilla.

Pelaaja-lehdessä Trials Frontier arvosteltiin helmikuussa seitsikon arvoiseksi tuotokseksi. Nykyisellään pelin pitäisi kuitenkin olla laajempi kuin arvosteluhetkellä, eikä laajenemisen pitäisi myös lopahtaa vielä lähitulevaisuudessakaan. Lupauksena on, että mukaan saataisiin vielä muun muassa uusia pyöriä ja tehtäviä.

Android-versiokin pelistä pitäisi vielä joskus myös ilmaantua. Mikäli isompi Trials-kokemus vuorostaan kiinnostaa, saapui Trials Fusion kuluvalla viikolla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin Xbox 360:llekin.

Lähde: VentureBeat, RazorianFly

Lisää luettavaa