Kotimainen suurstrategia Great Houses of Calderia aloittaa Steam-pelitestinsä – ilmottaudu mukaan

Oululaisen Resistance Gamesin kehittämästä pelistä on katsottavissa myös tuore pelin fantasiahenkistä otetta esittelevä tarinatraileri.

29.4.2022 14:16

Kotimainen pc-suurstrategia Great Houses of Calderia aloittaa pelitestinsä piakkoin Steamissa. Oululaisen Resistance Gamesin kehittämästä pelistä on katsottavissa myös tuore pelin fantasiahenkistä otetta esittelevä tarinatraileri.

Crusader Kingsin ja Game of Thronesin risteytykseksi kuvailtu suurstrategia julkistettiin viime vuoden lopulla. Sen keskiössä on Calderian renessanssihenkisen fantasiamaailman mahtisuvun hallinnointi kohti suuruutta, minkä saavuttamiseksi suvun päänä on pidettävä huolta myös perheen muista ja itsenäisiä päätöksiäkin tekevistä jäsenistä. Samalla ylläpidetään diplomaatti- ja kauppasuhteita muiden mahtisukujen kanssa, tehdään tapahtumiin vaikuttavia päätöksiä sekä harrastetaan reaaliaikaista resurssienhallintaa, mikä toisinaan johtaa niin taisteluihin kuin sosiaalisiinkin selkkauksiin.

Mukaan lupaillaankin satoja uniiikkeja tapahtumia, joihin pelaajat pääsevät vaikuttamaan valinnoillaan. Niillä vuorostaan muovataan muun muassa suvun perinteitä ja avainhahmoja, joita voidaan ujuttaa lukuisiin eri rooleihin vakoojamestareista armeijoiden komentajiksi.

Tuleva Steam-testijakso käynnistyy 6. toukokuuta ja kestää kymmenen päivän ajan 16. toukokuuta asti. Mukaan voi ilmoittautua täältä.

Great Houses of Calderian olisi näillä tiedoin määrä saada varhaisjulkaisunsa vielä vuoden alkupuoliskolla.

Lisää luettavaa