Kotimainen romuralli valmistunee viimein! Next Car Game: Wreckfest sai julkaisijan

Bugbearin jo pitkään työstämä Next Car game: Wreckfest on saanut julkaisijan, joka lupaa pc-versiota valmiiksi vielä täksi vuodeksi.

15.6.2017 17:09

Early access -muodossa nyt sellaiset puoli vuosisataa saatavilla ollut ajopeli Next Car Game: Wreckfest on löytänyt julkaisijan. Pc:llä suomalainen kehittäjä Bugbear on aikeissa saada pelinsä valmiiksi viimein tänä vuonna yhdessä THQ Nordicin kanssa, jonka tukemana se on kaavaillut tuovansa pelin myös konsoleille ensi vuonna.

Viralliseen julkaisuunsa mennessä Wreckfestin pitäisi saada vielä roimasti uutta sisältöä. Tasaiseen tahtiin peliin julkaistaan ensinnäkin tietysti uusia autoja ja ratoja, mutta yhtälailla tuloaan tekee myös monimutkainen autojen kustomointimahdollisuus ja uusi moninpelipalvelin. Kunnollinen uratila on sekin vahvistettu peliin.

– THQ Nordic jakaa kanssamme saman vision Wreckfestista. Yhdessä voimme luoda kaikkien aikojen jännittävimmän romurallikokemuksen pc:lle ja konsoleille, Bugbearin toimitusjohtaja Janne Alanenpää kertoo.

Konsoleiden osalta Wreckfestin on vahvistettu saapuvan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Alta pelistä voi katsastaa sen uuden E3-trailerin.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa