Kotimainen PS5-yksinoikeusrymistely Returnal päivittyy ilmaiseksi – luvassa yhteistyötilaa ja haastetornia

Returnal: Ascension -laajennus saapuu loppukuusta.

10.3.2022 01:39

Kotimaisen Housemarque-studion PS5-yksinoikeusrymistely Returnal saa huomattavan ilmaispäivityksen loppukuusta.

Returnal: Ascension -nimellä kulkevan päivityksen myötä peli etenee versioon 3.0. Tällöin vauhdikkaaseen rymistelyyn saapuu ennen kaikkea yhteistyötila, jossa Atropos-planeetan muuttuvia haasteita voi kohdata yhdessä toisen pelaajan kanssa.

Yhteistyö onnistuu niin vieraiden kuin tuttujenkin pelaajien kesken, ja se tuo toimintaan lisätulivoiman lisäksi myös muutamia pelillisiä piirteitä. Kaatuneen kanssapelaajan voi nimittäin elvyttää, mikä tosin vie tovin verran aikaa. Lisäksi pelaajat ovat sidoksissa keskenään, eivätkä voi harhailla liian kauas toisistaan.

Yhteistyö luonnistuu päivityksen myötä suurimmassa osassa peliä, pois lukien päivittäiset haasteet, tarinalliset talo-osuudet sekä myös päivityksen mukana tulevan The Tower of Sisyphus -haastetornin. Uusi torniosio onkin käytännössä pelin päättymätön haastetila, jossa jahdataan kovaa pistepottia vihollistentäyteisissä ja toinen toistaan haastavammissa kerroksissa. Tornisisältöön lupaillaan myös uutta pomovastusta, tarvikkeita ja tarinaelementtejä.

Returnal-pelaajat pääsevät Ascension-päivitykseen käsiksi 22. maaliskuuta.

Lähde: PlayStation.Blog

Lisää luettavaa