Kotimainen mobiilimenestyjä Tiny Troopers pian valmis konsolivyörytykseen

Kotkasta mobiililaitteille alkujaan ponkaissut Tiny Troopers -sarja tekee konsolidebyyttinsä vielä tässä kuussa PlayStationeilel saapuvalla Tiny Troopers: Joint Opsilla.

18.10.2014 14:27

Alunperin Suomesta lähtöisin oleva Tiny Troopers -sarja on käynnistämässä PlayStation-valloitustaan. Brittiläisen Wired Productionsin tuottama Tiny Troopers: Joint Ops saavuttaa PlayStation 3:n ja Vitan lokakuun 29. päivä, mistä se myöhemmällä ajankohdalla jatkaa vielä myös PlayStation 4:lle.

Peliä tullaan kaupittelemaan Euroopassa seitsemällä eurolla. Kyseisellä hinnalla käsiksi pääsee saman tien yhdellä ostokerralla niin PlayStation 3- kuin Vita-versioon. Kun peli ajan myötä saavuttaa vielä PlayStation 4:nkin, ei sitä tarvitse ostaa alustalle myöskään enää erikseen.

Sisällöllisesti Joint Ops nojaa vahvasti kotkalaisen Kukouri-studion alkuperäisiin Tiny Troopers -peleihin, joita on latailtu mobiililaitteilla jo ainakin reilut kahdeksan miljoonaa kertaa. Pelattavaa konsolipelistä kerrotaan löytyvän noin 50 tasoa, kun taas erilaisia tehtävätyyppejä löytyy kahdeksaa sorttia.

Lokakuun alussa Kukouri julkaisi myös kokonaan uuden Tiny Troopers -mobiilipelin. Tuotos kantaa lisänimeä Alliance.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa