Kotimainen Big Bang Legends julkaistiin Pohjoismaissa – ja siitä saattaa jopa oppiakin jotain

Opettavaisuuteen nojaava suomalaispeli Big Bang Legends on julkaistu virallisesti Pohjoismaissa.

18.5.2017 22:44

Aasialaisilla mobilimarkkinoilla mielenkiintoa jo herättänyt uusi suomalaispeli Big Bang Legends on julkaistu nyt myös Pohjoismaissa. Saatavilla se on parhaillaan niin Google Play -kauppapaikalta kuin App Storestakin, joista sen voi käydä lataamassa veloituksetta.

Pelinä Big Bang Legends muistuttaa hieman tyyliteltyä minigolfia, jossa golfpallot on korvattu alkuaineilla ja mailat hiukkaskiihdyttimillä. Ideana sillä olisikin pelaamisen yhteydessä pyrkiä opettamaan pelaajilleen kevyesti hiukkasfysiikkaa, mikä näkyy myös sen tavoitteiden ja esteiden suunnittelussa.

Big Bang Legendsin on kehittänyt tuore Lightneer-pelitalo, jossa häärää erityisesti useita entisiä roviolaisia. Apua pelin kanssa yhtiö kertoo saaneensa myös hiukkastutkimuslaitos CERNin tutkijoilta ja Oxfordin yliopiston professorilta.

– Haluamme tuoda suomalaisen osallistavan ja leikillisen koulutusmallin – tai ainakin osan sen ideologisesta perustasta – saataville kaikkialla maailmassa. Yhtiönä meille kaikkein tärkein tehtävä on mahdollisimman suuri vaikutus, se että saamme uuden sukupolven ongelmanratkaisijoita innostettua eteenpäin, heidän taustastaan riippumatta. Sitä tämä maailma tällä hetkellä eniten tarvitsee, ja siihen yritämme vastata parhaalla osaamallamme tavalla, Lightneerin toimitusjohtaja Lauri Järvilehto selittää.

Rahaa pelistään Lightneer saa sekä mainoksilla että vapaaehtoisilla yhden euron kuukausimaksuilla. Kukkaroaan raottamalla pelissä ei tarvitse katsella mainoksia lainkaan, vaan niiden sijaan tarjolle tuodaan puolen minuutin mittaisia opetusvideoita.

Lähde: Lightneer

Lisää luettavaa