Koodi sauhuamaan! Hacknet sai viralliset modityökalut

Hacknet on saanut nyt viralliset modityökalut, joilla pelaajat voivat tuottaa peliin uutta sisältöä niin tehtävien, teemojen kuin muidenkin hilavitkuttimien muodossa.

29.5.2017 18:11

Intensiivistä näppäimistön näpyttelyä tarjoava Hacknet voi kukoistaa jatkossa paremmin pelaajien luoman sisällön voimin. Hakkerointipeli on saanut Steamissa nyt viralliset modityökalut, joilla siihen voi luoda esimerkiksi omia kampanjoita, tehtäviä, teemoja, ohjelmia ja muuta mukavaa, mitä mielikuvitus sattuu nyt vain sallimaan.

Samalla peliin on lisätty sopivasti myös Steam Workshop -tuki. Workshop tarjoaa tuttuun malliin helpon keinon sekä jaella että ladata pelaajien luomia modeja, joita Hacknet-kehittäjät kutsuvat tässä tapauksessa myös extensioneiksi.

Nyt aina toukokuun lopulta kesäkuun 9. päivään asti Hacknet-modaajille on järjestetty oma pieni kilpailukin. Lataamalla Workshopiin oman modiluomuksensa avainsanalla #HackerJAM voi peliyhtiö Suprise Attack Gamesilta voittaa pieniä palkintoja. Lisätietoja kisasta löytää tästä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa