Konsoleillakin päästään vielä ”loputtoman” minigolfin makuun

Flipperipeleistään tunnetun Zen Studios Infinite Minigolf tuodaan vielä kevään aikana konsoleillekin.

30.4.2017 21:32

Erityisesti flipperipelejä varsin kovaa tahtia tehtaillut Zen Studios on tuomassa seuraavaksi taas minigolfpelattavaa konsoleille. Jo aiemmin Steamissa early access -kuosissa saatavilla ollut Infinite Minigolf on vahvistunut nyt Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Switchille, joille se tuodaan kevään aikana, kunhan peli vain valmistuu.

Infinite Minigolf on rakennettu erityisesti yhteisövetoista sisältöä ajatellen. Pelistä löytyy kyllä valmiita ratoja, mutta yhtälailla sen ytimen muodostaa rataeditori, jolla pelaajien pitäisi pystyä helposti luomaan omia ratojaan ja jakaa niitä muulle maailmalle. Early accessin ansiosta Zen Studios on voinut vieläpä kehittää editoria viime kuukausina eteenpäin pelaajapalautteen avulla.

Mikäli virtuaalitodellisuus lisäksi kiinnostaa, on Infinite Minigolfia mahdollisa pelata PlayStation 4:llä konsolin omaa PlayStation VR -visiiriä käyttämällä. Pc:llä peli on tukemassa sen virallisen julkaisun saapuessa Vive-kakkuloita.

Aikaisemmin Zen Studios on puuhaillut minigolfin parissa myös Planet Minigolf -pelillään. Kyseessä oli vuonna 2010 julkaistu PS3-yksinoikeus.

Lähde: Zen Studios

Lisää luettavaa