Konkurssi ei myrkyttänyt fantasiaroolipeliä – Kingdoms of Amalur saattaa palata uuden omistajan käsissä

Kingdoms of Amalurin elo jatkuu THQ Nordicin sisällä.

6.9.2018 17:01

Debyyttinsä kuusi vuotta sitten tehnyt Kingdoms of Amalur ei ole välttämättä vaipumassa vielä unohduksiin. Erilaisia pelisarjoja kovaa vauhtia hamstraava THQ Nordic on ilmoittanut, että se on hankkinut nimikkeeseen oikeudet konkkaan ajetulta 38 Studiosilta yhdessä samaan universumiin kuuluneen Copernicus-massiiviroolipelin jämien kanssa.

Tietoa ei ole siitä, paljon THQ Nordic maksoi oikeuksista ja mitä se on niillä varsinaisesti aikeissa vielä tehdä. Yhtiö on osoittanut kuitenkin viimeisinä vuosina selvää halua tehdä aina edes jotain omistamillaan pelisarjoilla. Useiden remasterointien ohella myöhemmin tänä vuonna Darksiders-sarja on saamassa esimerkiksi kovasti pyydetyn kolmannen osan.

Aiemmin tänä vuonna THQ Nordic kasvoi myös huomattavasti sen hankittua sisaryhtiökseen Deep Silverin omistaman Koch Median. Aiemmin kesällä Koch Mediakin teki heti mielenkiintoisen hankinnan, sillä TimeSplitters-räiskintäsarja kuuluu vastaisuudessa sen omistukseen. Tällä hetkellä vaikuttaisikin siltä, että THQ Nordic on laajalti rakentamassa imperiumia vanhojen hylättyjen sarjojen pohjalta.

Kingdoms of Amalur: Reckoningia tehtiin aikoinaan suurella kunnianhimolla ja sitä olivatkin mukana luomassa esimerkiksi kirjailija R.A. Salvatore, sarjakuvatekijä Todd McFarlane ja The Elder Scrolls IV: Oblivionin pääsuunnittelija Ken Rolston. Pelin julkaisi EA ja se sai kohtalaisen hyviä arvosanoja, vaikka lopulta kaupallinen menetys ei johtanut pankkien räjähtelyyn.

Lähde: THQ Nordic

Lisää luettavaa