Koneiden kapina alkoi Overwatchissa – tältä näyttää uusin erikoistapahtuma

Overwatchissa ollaan päästy taas erikoistapahtuman makuun uudella pelimaailman historiaa valottavalla Uprising-sisällöllä.

11.4.2017 21:01

Blizzard on pyöräyttänyt käyntiin uusimman Overwatch-erikoistapahtuman. Uprisingiksi kutsuttu tuore tempaus on käynnissä aina tästä viikosta toukokuun 1. päivään asti ja se tuo mukanaan taas sekä joukon väliaikaisesti saatavilla olevia varusteita että uuden väliaikaisen pelitilankin.

Tuoreella Uprising-pelitilalla pelaajat viedään seitsemän vuoden taakse menneisyyteen Tracerin ensimmäiseen Overwatch-tehtävään. Kyseessä on poikkeuksellisesti taas yhteistyövetoinen koitos, jossa neljä pelaajaa päätyvät suorittamaan erilaisia tavoitteita samalla tekoälyä vastaan taistellen.

Pelitilasta on saatavilla on kaksi versiota. Toisessa pelattavissa on vain neljä hahmoa (Reinhardt, Mercy, Torbjörn ja Tracer), kun taas toisessa pelaamaan pääsee kellä vain haluamallaan sankarilla. Tuttuun tapaan ensimmäisestä onnistuneesta pelikerrasta pelaaja palkitaan aina ilmaisella varustelootalla.

Uutta tapahtumaa esitteleviä videoita voi katsastella alta.

Lähde: Overwatch (kotisivu)

Lisää luettavaa