Kolmevuotias Guild Wars 2 saa ensimmäisen raid-haasteensa alkavalla viikolla

Raidaus käynnistyy myös Guild Wars 2:ssa ensi viikolla, kun uusi Spirit Vale -pelialue haastaa pelaajat näyttämään osaamistaan.

15.11.2015 16:17

Massiiviroolipeli Guild Wars 2 sai hiljattain ensimmäisen suuremman lisäosansa ja sen siivittämänä peli on tekemässä nyt siirtymää raid-haasteiden pariin. Ensimmäinen pelin raid-osuuksista käynnistyy 17. marraskuuta, jolloin ovensa pelaajille avaa Spirit Valeksi kutsuttu pelialue.

Spirit Vale on suunniteltu kymmestä pelaajasta koostuvien ryhmien koluttavaksi, ja siinä varsinkin pelin uuden Heart of Thorns -laajennuksen tuoma Mastery-järjestelmä näyttelee merkittävää roolia. Yhteistyön tekeminen on sekin toki enemmän kuin tärkeää selviytymisen kannalta, miksi kehittäjä ArenaNet onkin alkavalla viikolla esittelemässä peliin myös uuden ryhmien hallinnointia helpottavan käyttöliittymän.

ArenaNetin mukaan Spirit Vale ei vielä sellaisenaan muodosta koko ensimmäistä raid-kokonaisuutta, jonka se on suunnitellut Guild Wars 2:ta varten. Sen sijaan kyseessä on vasta ensimmäisen raidin ensimmäinen ”siipi”, joka saa jatkoa vielä kahden vastaavanlaisen siiven muodossa.

Lähde: Guild Wars 2 (kotisivu), PC Gamer

Lisää luettavaa