Kokonainen vuosi Ghost Recon Breakpoint -pelattavaa odottaa – tältä näyttää sisältöaikataulu

Ubisoftilla piisaa sisältösuunnitelmia myös Ghost Recon Breakpointin varalle.

4.9.2019 16:18

Ubisoftin isoille peleille tyypillisesti myös Ghost Recon Breakpointia varten on suunniteltu tasaista lisäsisältövirtaa ainakin seuraavan vuoden varalle. Tällä viikolla ranskalaisjulkaisija paljasti, miltä pelin lisäsisältösuunnitelmien alustava aikataulu oikein näyttääkään.

Pelin laajeneminen tapahtuu ensimmäisen vuoden aikana kolmeen episodiin jaettuna, joista ensimmäinen käynnistyy heti lokakuussa. Jokaiseen neljä kuukautta kestävään episodiin kuuluu osaksi niin päätarinaa jatkava uusi seikkailuoperaatio, pelin eri ryhmittymiä syventävä tehtäväsetti, moninpelilisäyksiä, erikoistapahtumia, uusia hahmoluokkia sekä hajanaisia muita lisäyksiä.

Ensimmäinen raid-tehtävä on esimerkiksi osa ensimmäisen episodin erikoisempaa tarjontaa ja se lähettää tutkiskelemaan aktiivista tulivuorta. Tehtävä on suunniteltu neljää pelaajaa varten ja lupaa intensiivistä yhteistyön tekemistä.

Pelin päätarinaa jatkavista seikkailuoperaatioista luvataan kokonaisuudessaan aina noin viiden tunnin pituisia koitoksia, joista ensimmäinen viidennes on kokeiltavissa ilmaiseksi. Myös uudet hahmoluokat ovat ilmaisia, joskin ne saapuvat viikkoa aiemmin ensimmäisen vuoden kausikortin omistaville.

Uusi trailerikin Breakpointista saatiin tällä viikolla. Se auttaa syventämään Jon Bernthalin näyttelemän pahishahmo Cole D. Walkerin menneisyyttä.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa