Kokonaan uusi Shovel Knight -peli on tulossa! Joulukuussa on myös laajennusten aika

Alkuperäisen pelin laajentumisen lisäksi Shovel Knight jatkuu vielä kokonaan uudella pelillä.

30.8.2019 19:38

Uusi yllättävä Shovel Knight -peli on tulossa. Viimeiset viitisen vuotta sarjan luoneen Yacht Club Gamesin on tiedetty työstäneen lähinnä erilaisia lisäkampanjoita alkuperäiseen peliin, mutta nyt yhdessä Nitromen kanssa se on paljastanut Shovel Knight Digin.

Uutukainen on jälleen tasoloikkapeli, muttei tyylillisesti enää aivan niin ilmiselvän Mega Man– tai DuckTales-henkisesti kuin lapioritarin alkuperäinen seikkailu. Tämä näkyy niin uudessa ulkoasussa kuin mekaniikoissa, joissa varsinkin kaivaminen nostetaan isommin esille. 

Tulossa Shovel Knight Dig on ainakin PlayStation 4:lle ja Switchille, joskin alkuperäisen pelin tavoin tarjonta jäänee tuskin vain tuohon. Julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä annettu.

Shovel Knight Digin esittelyn ohella Yacht Club Games on paljastanut uutta pelikuvaa alkuperäistä Shovel Knightia vielä kertaalleen laajentavista Shovel Knight Showdownista ja Shovel Knight: King of Cardsista. Uusi taistelupelitila ja kampanja julkaistaan joulukuussa sekä itsenäisinä peleinään että ilmaisena päivityksenä Shovel Knight: Treasure Trove -version omistajille. Showdown tekee tosin poikkeuksen siinä, ettei sitä saada 3DS:lle tai Vitalle.

Laajennusten saapuessa peli vastaanottaa päivityksellä myös hajanaisia käytettävyysparannuksia sekä lisähuijauksia ja -haasteita.

Lähde: Yacht Club Games

Lisää luettavaa