Kokonaan uusi luku kääntyy Fortnitessa – tältä näyttää uuden kartan, Hämähäkkimiehen ja Dwayne ”The Rock” Johnsonin tähdittämä Chapter 3

Maailma on kääntynyt ympäri ja on aika aloittaa alusta.

5.12.2021 13:08

Verkkopelihitti Fortniten on tullut taas aika siirtyä uuteen vaiheeseen. Pelin kaksi vuotta kestänyt Chapter 2 -osuus saapui päätökseensä nyt viikonloppuna mittavan erikoistapahtuman merkeissä, minkä myötä peli on siirtymässä parhaillaan käynnissä olevan lepohetken jälkeen kokonaan uuteen Chapter 3 -osaan.

Uusintana ohesta katsottavissa olevan Chapter 2:n päätöksen myötä Fortniten maailma kääntyi kirjaimellisesti ympäri, mikä paljasti tietysti pelin seuraavan pelialueen. Tuoreella trailerilla vahvistetaan, että luvassa on tällä kertaa puoliksi lumen peittämä alue, kun taas toisella puolikkaalla nähtävissä on enemmän trooppisempia ja aavikkoisempia ympäristöjä.

Oma kohteensa kartalla on omistettu myös Marvel-sarjakuvista tutulle Daily Bugle -rakennukselle, jonka seutu on sattumoisin myös seittien peitossa. Osana pelin kosmeettista hahmotarjontaa Hämähäkkimies liittyykin mukaan verkkoräiskeeseen yhdessä Dwayne ”The Rock” Johnsonin kaltaisten lisien kera. Hämähäkkimiehen innoittamana uudella pelikartalla on mahdollista liikkua ympäri myös flengailun merkeissä, vaikka toki pelaajien taitoarsenaali on kasvanut myös kyvyllä liukua alas mäkisemmässä maastossa.

Muita pelaamiseen vaikuttavia lisukkeita edustavat uudet kartassa iskevät säätilat sekä mahdollisuus pystyttää telttoja itsensä parantamisen ja aseiden säilömisen nimissä. Uusia aseitakin on tarjolla niin kahden uuden rynnäkkökiväärin, kahden haulikon kuim pistoolin, tarkkuuskiväärin että konepistoolin merkeissä.

Varmuudella tiedossa ei vielä ole, milloin Fortnite palaa uniltaan ja käynnistää Chapter 3 -osuutensa virallisesti. Sen on kuitenkin odotettu tapahtuvan vielä nyt sunnuntai-iltapäivästä.

Lisää luettavaa