Unreal Engine -pelimoottorin tekijä Epic Games on sanoutunut irti kaikin tavoin Hatred-massamurhasimulaattorista. Puolalaisen Destructive Creations -studion Hatred nostatti kohun järjettömällä väkivallallaan. Nihilistisellä videolla massasurmaaja kävelee kaduilla ja tappaa viattomia ihmisiä.

Epic Games kertoi lausunnossaan, että Unreal Engine 4 -pelimoottori on vapaasti kaikkien käytössä. Epic myös painottaa, etteivät he halua sensuroida mitään tai ketään. Lausunnon mukaan Unreal Engine 4:n logon käyttämiseen ei ole pyydetty lupaa Epic Gamesiltä, ja siksi he haluavat Hatredin tekijöiden poistavan logon videoltaan ja pelin markkinointimateriaalista.

Polygonille antaman lausunnon mukaan Destructive Creationsin edustaja kertoi Epic Gamesin ottaneen heihin yhteyttä ystävälliseen sävyyn. Edustajan mukaan Destructive Creationsilla luultiin, että logo nimenomaan pitää laittaa näkyviin silloin, jos Unreal Engine 4:ää on pelin teossa käytetty. Destructive Creations on nyt poistanut logon videolta sekä muusta markkinointimateriaalista.

Brutaalin mainosvideon näet täältä.

Lähde: Polygon.

Lisää luettavaa