Koe Windsorin linna virtuaali-ilmasta käsin – Microsoft Flight Simulatorin kolmas maailmapäivitys saapuu viimein

Microsoft Flight Simulatorin hartaasti odotettu Ison-Britannian ja Irlannin päivitys alkaa olla valmis julkaistavaksi.

12.2.2021 11:39

Microsoft Flight Simulatorin hartaasti odotettu Ison-Britannian ja Irlannin päivitys on viimein valmis julkaistavaksi 16. helmikuuta.

Yhdysvaltojen ja Japanin läpikäyntiä seuraavan kolmannen virtuaalimaailman päivityksen oli alun perin tarkoitus ilmestyä tammikuun 26. päivä. Viiden uuden kuvamitatun kaupungin, niiden lentokenttien sekä lähes 80 eri kohteen lisääminen teetti kuitenkin oletettua enemmän työtä. 

Saapuva päivitys esittelee uusia maasto- ja karttatietoja Yhdistyneestä kuningaskunnasta, joten pian hämmästellään ilmateitse niin Englannin, Walesin kuin Skotlanninkin nähtävyyksiä. Uudet kuvamitatut kaupungit ovat Birmingham, Lontoo, Bristol, Cambridge ja yliopistokaupunki Oxford.

– Tiimi viimeistelee tämän massiivisen päivityksen kaikki näkökohdat ja arvostamme jatkuvaa kärsivällisyyttänne, virallinen Microsoft Flight Simulatorin tuen Twitter-tili ilmoittaa.

Täysin kolmiulotteisena ihastuttavan Lontoon kerrotaan olevan päivityksen oleellisin osa. Laskutelineitä pääsee kolauttelemaan Barran, Land’s Endin, Liverpoolin, Manchester-Bartonin sekä Out Skerriesin lentokentillä.

Pelaaja-lehden Microsoft Flight Simulator -arvion voi lukaista täältä.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa