Klassisen seikkailupelaamisen nimeen vannova Broken Age päättyykin ensi vuonna

Broken Agen viimeisen puoliskon kehitys etenee, mutta näillä näkymin pelaamaan päästään vasta ensi vuonna.

30.11.2014 17:20

Double Finen joukkorahoitettu seikkailupeli Broken Age ei saakaan päätöstään vielä kuluvan vuoden aikana. Studion edustaja Greg Rice vahvisti kuluvalla viikolla niin Double Finen virallisilla foorumeilla kuin myös Broken Agen Kickstarter-sivuilla, että tällä hetkellä pelin toisen puolikkaan arvioitu saapumisaika onkin vasta vuoden 2015 alku.

Varsinaisissa ongelmissa Broken Agen viimeisen episodin kehityksen ei sentään pitäisi olla. Ricen mukaan työ pelin parissa on edennyt tasaisesti ja tällä hetkellä episodin lopetusosio on ainut, joka ei ole sisällöltään vielä alfavaiheessa. Tämä on tarkoittanut, että pääosaa uudesta episodista on jo tovin aikaa kyetty testaamaan käytännössä kokonaisuudessaan ja ainakin siinä muodossa peli vaikuttaisi toimivan myös jo lupaavalla tavalla. Peliaikaakin kullekin pelikerroille on Ricen mukaan kertynyt myös jo mukavat 8-12 tuntia.

Ensimmäinen puolisko Broken Agesta julkaistiin viime tammikuussa. Peli piti alun alkaen tuoda markkinoille yhtenä kokonaisena pakettina, mutta lopulta se päätettiin jakaa, jotta Double Fine pystyisi varmasti tekemään juuri sen kokoisen pelin kuin se halusi. Jako ei ole ollut myöskään kuluttajien kannalta mikään huonoin mahdollinen asia, sillä Broken Agen toinen osa tulee olemaan ilmainen kaikille ensimmäisen osan ostaneille.

Pelaaja-lehdessä Broken Agen ensimmäinen puolikas nähtiin takuuvarmaa viihdettä tarjoava pelinä.

Lähde: Double Fine, Polygon

Lisää luettavaa