Klassinen toimintaroolipelisarja Final Fantasy -tekijöiltä saa Switch-kokoelmapaketin

Square Enixin kiitelty Mana-roolipelisarja saa Switchillä Japanissa oman pienen kokoelmapakettinsa.

23.3.2017 22:00

Square Enixin jo reilut 25 vuotta vanha toimintaroolipelisarja Seiken Densetsu on saamassa kepeän kokoelmapaketin Japanissa. Länsimaissa myös Mana-nimellä tunnettu sarja saapuu seuraavaksi Nintendon Switch-konsolille kesäkuussa julkaistavalla Seiken Densetsu Collectionilla.

Paketti sisältää lähes koskemattomassa muodossa kolme ensimmäistä Seiken Densetsu -peliä. Länsimaalaisittain peleistä monille se kaikkein tutuin lienee Super Nintendolle alunperin tehty Seiken Densetsu 2, joka tunnetaan täällä paremmin Secret of Manana. Game Boylle kehitettyä alkuperäistä Seiken Densetsua monet ovat saattaneet myös pelata joko Final Fantasy Adventure- tai Mystice Quest -nimellä.

Super Famicomille saapunut Seiken Densetsu 3 ei sen sijaan ole koskaan saanut virallista englanninkielistä julkaisua. Jännityksellä sopiikin seurata, josko tähän olisi viimein tulossa muutos Seiken Densetsu Collectionin myötä. Ainakaan toistaiseksi pakettia ei ikävä kyllä ole vielä vahvistettu täkäläisille markkinoille.

Onneksi sentään Switch on aluekoodivapaa laite, mikäli japaniksi pelaaminen ei satu häiritsemään. Idässä Seiken Densetsu Collectionia tullaan myymään fyysisesti ja digitaalisesti noin 4 800 jenin eli sellaisen 40 euron hintaan. Hätäisempiä pelaajia varten paketin pelit on varustettu tällä kertaa pikatallennusmahdollisuudella.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa