Suosittu taistelupelisarjaTekken on saamassa jälleen jatkoa. Viime yönä Suomen aikaa järjestetyssä PlayStationin State of Play -katselmuksessa esiteltiin uutta materiaalia liudasta konsolin tulevia pelinimikkeitä, joista yhtenä nähtiin Tekken 8.

Tulevasta pelistä julkaistu ensimmäinen teasertraileri on kaapattu suoraan PlayStation 5 -konsolilta sen tarina-kampanjan aikana. Trailerilla aiemmistakin sarjan peleistä tutut Jin Kazama ja Katsuya Mishima ottavat näyttävästi yhteen rajujen tornadojen riepotellessa karua taustamaisemaa.

Pelisarjan päätuottaja Katsuhiro Harada kertoo, että tämän ensimmäisen teaserin tarkoituksena on esitellä Tekken 8:n visuaalista laadukkuutta. Tekken-pelit pitävät tunnetusti sisällään paljon näyttäviä video-osuuksia, jotka kuljettavat tarinaa eteenpäin. Hän kuitenkin painottaa, että tämä laadukkuus heijastuu nyt entistä vahvemmin myös pelattavaan sisältöön.

”Tätä videomateriaalia ei ole luotu vain trailerin vuoksi, vaan se on todellista, reaaliaikaista kuvaa peliruudun tapahtumista.”

Tekken 8:n julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta traileri vahvistaa sen tulevan olemaan pelattavissa aluksi ainakin PlayStation 5 -konsolilla. Edellisen osan, Tekken 7:n, konsolijulkaisusta on ehtinyt vierähtää jo viitisen vuotta.

Lähde: PlayStation

 

Lisää luettavaa