Klassinen Shin Megami Tensei kääntyy demonisoimaan länttä

Atlusin klassinen roolipeli Shin Megami Tensei saadaan ensimmäistä kertaa virallisesti käännettyä englanniksi pelin saapuessa Applen mobiililaitteille.

2.3.2014 17:41

Toistaiseksi vain Japanissa saatavilla ollut alkuperäinen Shin Megami Tensei -roolipeli on kääntymässä viimein virallisesti englannin kielelle. Super Famiconilla alkujaan vuonna 1992 nähty peli on nyt saapumassa Pohjois-Amerikassa iOS-laitteille maaliskuun 18. päivä.

Pelisivusto Polygonin saamien tietojen mukaan käännös on rakennettu hyödyntäen pääosin pelin Game Boy Advance -versiota, mitä nyt musiikit on otettu pelin alkuperäiselle PlayStationille saapuneesta versiosta. Hintaa hybridille on kertymässä kahdeksan dollaria, jolla pelattavaa pitäisi irrota 40-60 tunnin edestä.

Eurooppa-julkaisusta ei ole toistaiseksi annettu mainintaa.

Alkuperäisen Shin Megami Tensei -pelin jälkeen Atlus on käyttänyt pelin nimeä useaan otteeseen monen eri tuotoksensa yhteydessä. Sen ohella, että varsinaisessa Shin Megami Tensei -pääsarjassa on jo kaikkiaan neljä osaa, on nimeä kantanut myös useampi eri genreihinkin asti taipuva sivuosa. Jopa kulttisarja Personaa markkinoidaan aika ajoin lännessä juurikin Shin Megami Tensei -brändillä.

Varsinaisessa 80-luvulla startanneessa koko Megami Tensei -sarjassa Shin Megami Tensei oli järjestyksessään kolmas julkaistu peli.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa