Magic: The Gathering jatkaa videopelimuodossa – ilman Pleikkareita

Magic-taikakortit jatkavat eloaan videopelien maailmassa jälleen yhdellä Duels of the Planeswalkers -sarjan osasella.

11.4.2014 19:53

Wizards of the Coastin monia inspiroinut korttipeli Magic: The Gathering on jatkamassa voimallisena videopelien maailmassa. Tulevaa kesää varten peliyhtiö on valmistellut Magic 2015: Duels of the Planeswalkersia, joka on järjestyksessään jo viides Duels of the Planeswalker -sarjan osa.

Myös uusimman pelin takaa löytyy brittiläinen Stainless Games, joka on työskennellyt sarjan parissa aina sen ensimmäisestä osasta lähtien. Sarjalle tyypilliseen tapaan uuden osan on tarkoitus viedä varsinkin Duels of the Planeswalkersin tarjoamaa korttipakkojen rakentelua monipuolisempaan suuntaan, joskin teeman osalta Magic-pelaajille tuttu Garruk Wildspeaker -hahmo on nostettu nyt myös tavalla jos toisella jalustalle.

Magic 2015 on ensimmäinen uuden sukupolven konsolilaitteistolla nähtävä Magic-peli. Hieman yllättäen sitä ei kuitenkaan olla tuomassa ollenkaan PlayStation 4:lle tai edes PlayStation 3:lle. Saapuessaan peliä päästään pelaamaan vain Xbox Onella, Xbox 360:llä, pc:llä ja iOS-, Android- sekä Kindle-laitteilla.

Lähde: Wizards of the Coast

Lisää luettavaa