Klassinen Crazy Taxi saa jatkoa kannettavassa maailmassa

Sega on jatkamassa Crazy Taxi -sarjaansa mobiililaitteilla. Kuluvan vuoden aikana niin Androidille kuin iOS:llekin saadaan Crazy Taxi: City Rush.

16.3.2014 22:58

Kolikkohalleissa ja Dreamcastilla uransa aloittanut Crazy Taxi -sarja saa jatkoa mobiililaitteilla. Kuluvan vuoden aikana iOS:llä ja Android-laitteille ladattavaksi on saapumassa Crazy Taxi: City Rush, joka on jälleen yksi ilmaiseksi ladattavaksi tehty tuotos.

Mobiililaitteita varten Crazy Taxi on muovattu nyt yksittäisillä kosketuksilla ohjattavaksi peliksi. Työn on tehnyt aiemminkin Segalle mobiilipelejä työstänyt Hardlight Studios, jolle apuaan on vastaavan tuottajan asemassa tarjonnut tällä kertaa alkuperäisen Crazy Taxin ohjannut ja tuottanut pelisuunnittelija Kenji Kanno.

– Olen erittäin innoissani voidessani jakaa ensimmäisiä tietoja Crazy Taxi: City Rushista. Olemme kehittämässä hauskaa peliä, joka vangitsee sisuksiinsa kaiken, mistä fanit pitivät alkuperäisessä pelissä, ja sulattaa ne yhteen useiden uusien ominaisuuksien kanssa luoden entistäkin fantastisemman ja mieleenpainuvamman kokemuksen, Kanno kuvailee Segan virallisessa blogissa.

Julkistusta Sega on tukenut tietenkin niin julkistustrailerilla kuin myös tarjoamalla alkuperäisen Crazy Taxin iOS- ja Android-versiota pelaajille rajoitetun aikaa ilmaiseksi. Ohessa myös vielä YouTube-kanava 148Appsin saamaa pelikuvaa City Rushista.

Lähde: Sega Blog

Lisää luettavaa