Klassinen Battlefield 2 -kartta saapuu Battlefield 4:ään – ja vieläpä ilmaiseksi

Battlefield 4 saa tänä vuonna vielä ainakin yhden uuden kartan Battlefield 2:sta tutusta Dragon Valleysta.

13.11.2015 14:37

Battlefield 4 on saamassa vielä ennen vuoden vaihtumista ainakin yhden uuden ilmaisen kartan. Viimeisimpänä DICE on lisäämässä peliin nyt Battlefield 2:sta tutun Dragon Valley -alueen, jonka Battlefield 4:ssä tunnistaa nimestä Dragon Valley 2015.

DICE lupaa, että myös Battlefield 4:ssä Dragon Valley on mittava taisteluareena täynnä lippuja valloitettavaksi ja siltoja räjäyteltäväksi, mutta aivan muutoksitta se ei ole nykypäivään kääntynyt. Battlefield 2:n heikomman piirtoetäisyyden johdosta DICE on joutunut miettimään uusiksi nimittäin kartan rakennetta, mikä on laittanut sen sekä lisäämään sen vertikaalisuutta että myös tuomaan karttaan dynaamisen pilvikerroksen, joka estää näkemästä aivan kaikkea maatasolla pitkien matkojen päässä.

Poikkeuksellisena vetona Dragon Valley 2015 on samalla suunniteltu nimenomaan vain Xbox Onea, PlayStation 4:ää ja pc:tä ajatellen. Battlefield 4:ää vanhemmilla konsoleilla pelaavat eivät tule siihen siis enää käsiksi pääsemään.

Kun Dragon Valley 2015 julkaistaan, tukee se ainakin ensisijaisesti niin sekä Battlefield 4:n Conquest- että myös Rush-pelitilaa. Samaan aikaan uuden kartan kanssa DICEn suunnitelmissa on julkaista myös uusi peliä hiova päivitys.

Lähde: Battlelog

Lisää luettavaa