Klassikkoseikkailut Grim Fandango, Day of the Tentacle ja Full Throttle paljastuivat Xboxille ja Game Passiin

LucasArts-klassikoiden remasterit leviävät yhä laajemmalle.

17.10.2020 06:05

Xbox saa vielä osansa LucasArtsin seikkailupeliklassikoista Day of the Tentacle, Full Throttle ja Grim Fandango. Pelikolmikon aikoinaan remasteroinut Double Fine on vahvistanut, että teosten ehostetut versiot tuodaan osaksi Xbox Onen tarjontaa lokakuun 29. päivä.

Xbox-julkaisu tarkoittaa samalla, että pelit liittyvät osaksi Game Passin tarjontaa. Napattavaksi se saadaan niin palvelun konsoli- kuin pc-puolellekin sekä Android-laitteille xCloud-pilvipalvelun kautta.

90-luvulta alkujaan tutut klassikot remasteroitiin ensin Grim Fandangon osalta vuonna 2015, Day of the Tentaclen osalta vuonna 2016 ja Full Throttlen osalta 2017. Remasterit on nähty aiemmin niin pc:llä, PlayStation 4:llä, Vitalla kuin iOS-laitteilla. Grim Fandango on saanut myös Android- ja Switch-versiot.

Double Fine on nykyisin osa Microsoftia, joskaan kumpikaan ei omista oikeuksia edellä mainittuihin teoksiin. Ne ovat LucasArtsin jääneet napanneen Disneyn omaisuutta, miksi remastereiden saapuminen Xboxille ei ole ollut tähän asti täysin satavarma asia.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa