Klassikkosarja Harvest Moonin tekijöiden söpö uutuuspeli saapuu alkuvuodesta (päivitetty)

Vanha kunnon Harvest Moon -sarja palaa pian Eurooppaan, joskin uuden nimen alla.

27.11.2015 13:19

Päivitys 27.11. kello 15.15: Nintendon eurooppalaisen Twitter-tilin mukaan 3DS:n farmariroolipeli Story of Seasons saapuukin hieman odotettua aikaisemmin. Nintendo on julkaisemassa pelin nyt 31.12.

Alkuperäinen uutinen 23.11.: Farmariroolipelaajien viimeisin märkä uni Story of Seasons on saanut julkaisupäivän. Nintendon julkaisemana Eurooppaan saapuva peli saadaan 3DS-pelaajien kätösiin 8. tammikuuta. jolloin varautua kannattaa niin oman virtuaalisen maatilan hallintaan kuin myös kepeään elämäsimulaatioonkin.

Jo aiemmin peli on ollut saatavilla niin Japanissa kuin Amerikassakin.

Story of Season on periaatteessa uusin ”virallinen” Harvest Moon -sarjan osa. Pelin on kehittänyt japanilaisyhtiö Marvelous, joka aiempien Harvest Moon -pelien tapaan toi tuotoksen alkujaan saataville Japanissa Bokujō Monogatari -nimen alla. Lännessä se ei kuitenkaan kanna enää Harvest Moon -nimeä, sillä oikeudet nimeen omistaa nykyisin pelisarjan aikaisempia osia Amerikassa julkaissut pelitalo Natsume.

Natsume toikin hiljattain 3DS:lle täysin oman Harvest Moon: The Lost Valley -nimisen pelin, joka ei ollut Marvelouksen tai sen kumppanien käsialaa. Nimestään huolimatta se ei kuulukaan osaksi Bokujō Monogatari -sarjaa eli näin ollen siis alkuperäistä Harvest Moon –sarjaa. Japanilaista nimeä The Lost Valleylla ei itse asiassa edes ole, sillä Natsumella ei ole ollut suunnitelmia tuoda peliä ollenkaan itään.

Aiemmin tänä vuonna Natsume julkisti Harvest Moon: Seeds of Memories -pelin Wii U:lle, Windows-koneille ja mobiililaitteille. Myöskään kyseinen peli ei ole uusi Bokujō Monogatari -osa.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa