Klassikkosarja Gauntlet palaa henkiin uutena Steam-pelinä

Warner Bros. on tuomassa takaisin klassisen Gauntletin osana uutta WB Games Vault -ohjelmaansa.

17.3.2014 18:38

Legendaarinen kolikkopeliklassikko Gauntlet on palaamassa. Julkaisija Warner Bros. on pestannut Magicka-pelistä tunnetun ruotsalaisstudio Arrowheadin työstämään vanhasta kunnon toimintaroolipelistä kepeästi modernisoitua uusioversiota, joka on tarkoitus julkaista Steamissa kesän aikana.

– Meille Arrowheadilla Gauntlet on yksi lapsuutemme määrittelevimmistä peleistä ja on mahtavaa päästä työskentelemään Warner Brosin kanssa uuden version parissa. Gauntlet on yksi omalaatuisimmista ja parhaiten tunnetuimmista videopelinimikkeistä, ja odotamme innoissamme voidessamme luoda tuoreen mutta alkuperäispelille uskollisen tulkinnan mestariteoksesta, kertoo Arrowheadin toimitusjohtaja Johan Pilestedt.

Uusi Gauntlet toimii lähtölaukauksena Warner Brosin uudelle WB Games Vault -nimiselle ohjelmalle, jonka on määrä tuoda maailmaan joukko mitä erilaisempia latauspelejä. Pyrkimyksenä Warner Brosilla on luoda osana WB Games Vaultia sekä täysin uusia pelinimikkeitä että myös hyödyntää sen ja edesmenneen Midwayn hallitsemia klassikoita ja luoda niiden pohjalta uuden Gauntletin tapaisia tuoreita pelejä.

Ohessa ensivilkaisu Arrowheadin näkemykseen klassikosta.

Lähde: WB Games, Polygon

Lisää luettavaa