Klassikkosarja Elite kiitää uusiin seikkailuihin ensi viikolla Elite Dangerous: Horizonsilla

Elite Dangerousin uusi Horizons-versio ottaa ensimmäisiä kunnollisia askeliaan ensi viikosta lähtien.

9.12.2015 22:59

Avaruussimulaatiopeli Elite Dangerous on aloittamassa ensi viikolla uuden elämän uutta lisänimeä kantaen. Joulukuun 15. päivä pelistä vastaava Frontier Developments on tuomassa pc:lle virallisesti saataville ensimmäisen palasen sen uudesta Elite Dangerous: Horizons -versiosta, jonka myötä pelaajat pääsevät laskeutumaan ilmakehittömille planeetoille ja tutkiskelemaan niitä esimerkiksi uuden maa-ajoneuvon voimin.

Frontier on myymässä Elite Dangerous: Horizonsia uusille pelaajille noin 50 euron hintaan, kun taas Elite Dangerousin jo ennestään omistavat voivat poimia sen rajoitetun aikaa noin 40 euron tarjoushintaan. Horizons-paketti sisältää sekä kaiken alkuperäisen Elite Dangerous -sisällön että myös pääsyn kaikkeen siihen Horizons-brändättyyn uutuussisältöön, jota Frontier on kaavaillut julkaisevansa peliin nyt joulukuussa ja pitkin ensi vuotta.

Joulukuun jälkeen seuraavan kerran uutta Horizons-sisältöä ollaan saamassa joskus tammi-maaliskuun tienoilla. Tuolloin Frontierin tarkoituksena on monipuolistaa varsinkin pelin rakentelu- ja ryöstösaalispuolta.

Lisää luettavaa